Furry favorite // CPHFW

Sporty and feminine

T-shirt: Hummel Hive – Jacket: Hummel Hive – Pants: Zara (similar)

Tilbage i august måned var jeg til event hos Hummel under Press delegation i Århus. Det var så interessant at høre om deres ambitioner for fremtiden – herunder mærket “Hummel Hive”, som kombinerer Hummels sporty DNA og tendenser fra modescenen.

Ovenover ses to af de nye styles fra Hummel Hive SS19-kollektion, som jeg virkelig synes er cool kombineret med perlesmykker for at give en feminin kontrast, således at looket ikke bliver for sporty. Jeg elsker det shiny print på t-shirten og volumen på ærmerne samt lynlåsen på jakken, som giver en cool detalje og funktion.

Kollektionen har netop ramt deres hjemmeside og i butikkerne.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Furry favorite // CPHFW