Furry favorite // CPHFW

Sporty and feminine

T-shirt: Hummel Hive – Jacket: Hummel Hive – Pants: Zara (similar)

Tilbage i august måned var jeg til event hos Hummel under Press delegation i Århus. Det var så interessant at høre om deres ambitioner for fremtiden – herunder mærket “Hummel Hive”, som kombinerer Hummels sporty DNA og tendenser fra modescenen.

Ovenover ses to af de nye styles fra Hummel Hive SS19-kollektion, som jeg virkelig synes er cool kombineret med perlesmykker for at give en feminin kontrast, således at looket ikke bliver for sporty. Jeg elsker det shiny print på t-shirten og volumen på ærmerne samt lynlåsen på jakken, som giver en cool detalje og funktion.

Kollektionen har netop ramt deres hjemmeside og i butikkerne.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Furry favorite // CPHFW