On my mind: High slit

Soft colors // Game day

Sneakers: Fila x Hunkemöller – Pants: Selected People (similar) – Knit: HERE (similar)

Ovenstående sneakers modtog jeg i fredags, som er fra samarbejdet mellem Fila og Hunkemöller. De er SÅ cool – og spicer det beige outfit op med deres røde farve og shiny materiale. De bliver helt perfekte til foråret, når vejret er mere stabilt. Det var lidt af et sats at have dem på i lørdags, da det regnede det meste af dagen.. Men de klarede det nu fint ;)

Jeg har ovenover også min strik på, som er strikket med uld fra Færøerne, som var så dejlig varm at være iført – især siddende på en tribune. Billederne er netop taget på Vejle Stadion, hvor vi så fodbold i lørdags – og hørte om gamle VB-historier. Det var SÅ hyggeligt! OG de ovenstående sneakers passede ualmindeligt godt ind med de røde/hvide farver på stadionet ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: High slit