Yellow Sunday

Prep for spring with Meraki

Shirt: Selected (similar) – Pants: Selected people (similar) – Hair clips: HERE

Jeg modtog i torsdags de ovenstående smukke produkter fra Meraki, som længe har været et brand, jeg synes er så lækkert. Produkterne er smukke at have stående fremme – OG så er de lækre at påføre, hvilket jo er det vigtigste!

Jeg er særligt glad for deres bodylotion, konjac svampen og duftlyset, som bare lynhurtigt giver en spa-feeling på badeværelset ;) Nu da foråret er på vej med hastige skridt, var det helt oplagt at lave dette indlæg, som netop har sit formål at give et bud på gode produkter, som kan gøre dig klar til foråret og de lysere dage.

Produkterne ovenover kan findes på Stori.dk, som derudover også forhandler Normann Copenhagen, Louise Roe, Kristina Dam Studio og AYTM. En vildt lækker cocktail af danske brands, som snildt også kunne gøre boligen klar til foråret.

Er du også vild med produkter fra Meraki?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yellow Sunday