Suited up for CPHFW

Oversized vest // CPHFW + trends

Vest: Vintage (similar) – Pants: Selected (similar) – Silk shirt: Vintage (similar) – Pearls: From my grandma – Fur coat: Vintage (similar) – Belt: Vintage (similar) – Boots: Selected (similar)

Jeg havde iført mig et tone i tone look i fredags til modeugen, hvor jeg besøgte både CIFF- og Revolver modemessen, hvor jeg blev forelsket i så mange fine styles. Det kan være en smule svært at adskille tendenserne lige nu til de tendenser, vi ser om et år, da jeg spottede mange paralleller til styles, vi ser lige nu, på de kommende styles. DOG er der særligt to tendenser, der gik igen på de to messer og til Baum und Pferdgarten showet: Statementjakken har i endnu højere grad fokus, hvor der bliver leget med forskellige teksturer, materialer og farver (se både pelsjakkerne fra Stand og Baum und Pferdgarten ovenover). Personlighed i looket, som kan være alt fra glitterdetaljer (se bæltet ovenover fra Custommade eller brochen og øreringen til Baum und Pferdgarten showet), statements på spænder fra Hvisk eller print på sin regnjakke, som kan laves hos Rains (mere om det i et kommende indlæg). Det gælder dermed i endnu højere grad om at være sig selv – og det er netop kunsten ved mode.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Suited up for CPHFW