Prep for spring with Meraki

Orange and checks

Blazer: Vintage (similar) – Pants: Selected (similar) – Cardigan: Vintage (similar) – Shirt: Vintage (similar) – Sneakers: Bianco

Jeg elsker kombinationen af de ternede bukser, den ternede oversized blazer og den orange cardigan. Det er så fint, at den orange farve får frit spil i dette ellers mere nedtonede look.

Jeg er helt obsessed med tern lige nu, som med garanti vil være til at spotte i de kommende looks herinde ;)

Looket var jeg iført i fredags, hvor jeg var nede i byen for at få skudt et ekstra hul i mit øre, som jeg vil vise mere til senere. Derudover blev fredagen spenderet med min gym-veninde, hvor vi spiste græsk mad (og drak stærke græske drinks ;)) – og en espresso martini på “Relax bar” senere på aftenen.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Prep for spring with Meraki