Oversized vest // CPHFW + trends

Furry favorite // CPHFW

Pants: Mango (similar) – Blazer: Selected – Fur coat: Vintage (similar) – Sneakers: Bianco (similar) – Blouse: (similar)

Dagen efter modeugen startede roligt ud med en dejlig brunch på “Mad og kaffe”, som var så lækkert. Derudover havde jeg bestilt plads i Creative Space til os, hvor vi kunne falde lidt til ro i en kreativ proces efter to dage med ømme fødder, hah ;( Du kan se mine to modeugelooks HER og HER.

Jeg elsker dette look, hvor både grøn og blå spiller SÅ godt sammen. OG så knuselsker jeg min nye hvide frakke med pels, som jeg har fået af min skønne moster. Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Oversized vest // CPHFW + trends