Color up

Trending now #1

 

Pictures: Tumblr, Pinterest, Helenatroelsen.dk

Hermed udkommer første indlæg i min nye serie herinde, “Trending now”, som kommer til at byde på overskuelige oversigter over mine yndlingstrends lige nu. Jeg vil derfor kunne forestille mig, at denne serie kan blive benyttet som inspirations-“værker”, som man kan have i baghovedet, når man skal ud og shoppe – eller blot i hverdagen, når man skal style et look. Jeg har i dette indlæg sat fokus på 5 af mine store favorittrends lige nu: Volume, pastelfarver, silke/satin, farverig øjenskygge og statement accessories.

Hvad synes i om denne nye serie?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color up