NYE look

Pink shirt and furry boots

Shirt: Vintage (similar) – Skirt: Vintage (similar) – Boots: Vintage (similar)

Det går først rigtigt op for mig, når jeg sammensætter et look som ovenstående, hvor meget jeg er blevet fan af at shoppe i genbrugs-vintage-butikker. Det er altid sjovt at style et look, hvor man er sikker på, at der ikke er nogen, der dukker op i det samme; det slipper man helt fri fra ved ovenstående look, hah.

Looket ovenover havde jeg på, da vi var i biografen for at se “A star is born”, som jeg kun kan anbefale alle at se. Wow en film, som virkelig sparker til ens indre. Den skal bare ses ;) I går var jeg til gym-julefrokost, som er den sidste julefrokost i denne omgang.

Er jeres julefrokoster også slut nu? Og har du set “A star is born”?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYE look