NYE look

Pink shirt and furry boots

Shirt: Vintage (similar) – Skirt: Vintage (similar) – Boots: Vintage (similar)

Det går først rigtigt op for mig, når jeg sammensætter et look som ovenstående, hvor meget jeg er blevet fan af at shoppe i genbrugs-vintage-butikker. Det er altid sjovt at style et look, hvor man er sikker på, at der ikke er nogen, der dukker op i det samme; det slipper man helt fri fra ved ovenstående look, hah.

Looket ovenover havde jeg på, da vi var i biografen for at se “A star is born”, som jeg kun kan anbefale alle at se. Wow en film, som virkelig sparker til ens indre. Den skal bare ses ;) I går var jeg til gym-julefrokost, som er den sidste julefrokost i denne omgang.

Er jeres julefrokoster også slut nu? Og har du set “A star is born”?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE look