Volume sleeves

Comfy

Wool pants: Vintage (similar) – Blazer: Vintage (similar) – Knit: Vintage (similar)

Jeg elsker ovenstående look, som både er enkelt i sit udtryk og fyldt med gode detaljer og kvaliteter. Dagen, hvor jeg var iført looket, blev brugt på at shoppe, hygge på café og fejre min storesøsters hjemkomst fra sit semester i USA og min tvillings afrejse til sit 3 måneders Asien-eventyr. Jeg er nu enebarn herhjemme, haha – og det er så mærkeligt.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Volume sleeves