Snow // Long skirt

Colorful eyeshadow

Brown stockings: From London (similar) – Bordeaux knit: Selected (similar) – Blouse: (similar) –  Skirt: Ganni (similar)

Farve(r) på øjenlåget er en tendens, som i kunne læse om i “Trending now“-indlægget. En tendens, jeg virkelig tror på bliver stor. Jeg har faktisk benyttet mig af en lipgloss ovenover til at lave det farvede look, da jeg elsker det glossy udtryk. Man kan, naturligvis, også droppe det glossy look, og dermed bruge en farverig øjenskygge, hvis ikke man føler for at bruge en lipgloss på øjenlåget ;).

Jeg sidder i skrivende stund i min storesøsters lejlighed i København, hvor jeg ankom i går aftes. Jeg glæder mig sådan til i dag og de næste par dage, hvor jeg skal se på AW19 kollektioner her til modeugen – og til at mærke den altid dejlige stemning i byen under modeugen <3 I kan som altid følge med på min Instagram (@helenatroelsendk), hvor jeg kommer til at poste herfra.

Hvad synes du om looket ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snow // Long skirt