Christmas in London

Two christmas party looks

Blazer: Vintage (similar) – Leather skirt: Zara (similar) – Sock boots: Zara (similar) – Leo stockings: Sneaky Fox (similar)

Jeg var iført ovenstående look til Bestseller julefrokosten, som fandt sted i Messecenter Herning, som virkelig var en sjov aften – OG med kunstnere som Scarlet Pleasure, Fool og Minds of 99 (!). Det var virkelig en nice surprise. Jeg elsker velourblazeren, mine leo-nylonstrømper og lædernederdelen sammen; en virkelig cool kombination af materialer. Derudover havde jeg min teddyjakke på til og fra festen; virkelig dejlig varm.

 

Shirt: Vintage (similar) – Patent leather skirt: Zara (similar) – Stockings: Oroblu (similar)

Her i slutningen af november var vi tilbage på gym, da 4.g’erne også var inviteret til julefesten, hvilket virkelig var sjovt – og skønt at se alle ansigterne igen. Jeg havde iført mig prikker på prikker samt en laknederdel, som også bare er oplagt til fest. Derudover elsker jeg skjortens pufærmer og volume.

Hvad synes i om de to looks?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Christmas in London