Christmas holiday // Covent garden

Sketch // London

Shirt: Vintage (similar) – Silk dress: Envii (similar) – Jeans: Urban Outfitters (similar) – Glitter socks: (similar)

“Sketch” har været et samtaleemne i snart et helt år for min efterskoleveninde, Sofie, og jeg. Vi har altid sagt, at vi en dag skulle finde os selv sidde i det lyserøde rum – og det ønske gik endelig i opfyldelse på vores juletur til London. OG vi blev bestemt ikke skuffede over maden, betjeningen eller udseendet derinde, selvom vores forventninger til den magiske restaurant var høje ;)

Toilettet på restauranten er også blevet kendt, ligesom det lyserøde rum, på Instagram (tænk lige at skrive denne sætning, haha). Hvert toilet var forvandlet til en julekugle, hvilket var SÅ cute (se billederne ovenover). Vi fik drinks efter middagen i et andet vildt smukt rum, som i kan se på de sidste billeder; helt som at sidde i en skov og drikke drinks. Det hele var virkelig bare smukt, og vi gik derfra virkelig glade, som var vi trådt ud af en anden verden.

Jeg havde iført mig min yndlingsskjorte lige nu med pufærmer, min grønne silkekjole til et par jeans og, selvfølgelig, et par glitterstrømper til.

Hvad synes du om looket? OG GLÆDELIG 23.DECEMBER <3

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas holiday // Covent garden