Jazz brunch // New Orleans

Packing list: London

Pants: Arket – Silk shirt: Levete Room – Puffer: Arket – Slip dress: & Other Stories – Pink knit: Arket – T-neck knit: Arket – Earrings: Maanesten – Pictures: Pinterest/helenatroelsen.tumblr.com

På torsdag rejser min dejlige efterskoleveninde og jeg til London på en jule-weekendtur, som jeg glæder mig meget til – OG som vi længe har haft i tankerne, som dermed gør det endnu mere glædeligt. Jeg har altid gerne ville se London ved juletid, da jeg har hørt, at det virkelig er smukt med julepynt i byen. Så i år måtte jeg gøre noget ved det ;) Ovenstående items tager jeg inspiration ud fra, når jeg skal pakke min kuffert om ikke så længe.

Har du været i London ved juletid?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Jazz brunch // New Orleans