Jazz brunch // New Orleans

Packing list: London

Pants: Arket – Silk shirt: Levete Room – Puffer: Arket – Slip dress: & Other Stories – Pink knit: Arket – T-neck knit: Arket – Earrings: Maanesten – Pictures: Pinterest/helenatroelsen.tumblr.com

På torsdag rejser min dejlige efterskoleveninde og jeg til London på en jule-weekendtur, som jeg glæder mig meget til – OG som vi længe har haft i tankerne, som dermed gør det endnu mere glædeligt. Jeg har altid gerne ville se London ved juletid, da jeg har hørt, at det virkelig er smukt med julepynt i byen. Så i år måtte jeg gøre noget ved det ;) Ovenstående items tager jeg inspiration ud fra, når jeg skal pakke min kuffert om ikke så længe.

Har du været i London ved juletid?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jazz brunch // New Orleans