Dinner look // New Orleans

Jazz brunch // New Orleans

Embroidery dress: Vintage (similar) – Blazer: Selected – Sneakers: Ganni – Socks: Beck Söndergaard (similar)

Dette look er blandt mine favoritter fra vores rejse til USA, som i efterhånden har hørt en masse til herinde ;) Jeg elsker farvekombinationen, hvor alle farver i looket er at finde i kjolens broderier.

Nogle af billederne ovenover er taget på “The Court of Two Sisters“, hvor vi spiste en utrolig lækker brunch, som virkelig var ud over det sædvanlige. Jeg mener virkelig, når jeg skriver, at denne brunch fik mig fyldt op af både New Orleans’ lokale retter og af kærlighed, der ramte lige i hjertet; Ved siden af vores runde bord, (som btw. var omkranset af planter. SÅ pænt) sad et ældre par, som var ude for at fejre deres 37 års bryllupsdag. Her bevæger 3 jazzmusikere sig væk fra den lille scene og hen til deres bord. Manden tager pludselig hendes hånd, da jazzmusikerne begynder at spille, og lige dér gled tåren ned af min kind. Altså seriøst. Hvor søde er de lige !! Det var så smukt. Det satte lige prikken over i’et på denne brunch. Det var som taget ud af “The notebook” dette øjeblik.

Hvad synes du om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner look // New Orleans