Orange dress // Chapel Hill

Game day // New Orleans

Skirt: Vintage (similar)  – Shirt: Vintage (similar) – Bag: Saints – Hair claw: HERE

Jeg var iført ovenstående look, da vi var inde og se New Orleans Saints spille og vinde – og wow det var nice. Dog vil jeg heller lige dele et andet sjovt moment fra dagen, som faktisk var lige før kampen. Én eller anden fyr på vejen stoppede min storesøster og jeg, da han undrede sig meget over, hvorfor vi gik sammen med den store menneskemængde hen imod stadionet. Han så virkelig forvirret ud og sagde; “are you guys going to the match in those outfits” – og min storesøster og jeg kiggede endnu mere forvirrede tilbage og sagde i kor; “uhm yes ofc!”. Altså, det siger måske alligevel meget om, hvor dedikerede “Saints”-fans er, hahah. SÅÅ vi købte selvfølgelig noget merchandise med os hjem!

Hvad synes i om looket, som jeg da ikke føler fejler noget til en amerikansk fodboldkamp, hahah?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange dress // Chapel Hill