Game day // New Orleans

Dinner look // New Orleans

Blazer: Vintage (similar) – Dress: Selected (similar) – Sock boots: Zara (similar) – Jeans: Urban Outfitters (similar) – Glitter socks: Calvin Klein (similar) – Hair claw: HERE

Den sidste aften vi havde i dejlige New Orleans blev spenderet på en meget lækker restaurant, hvor jeg var iført ovenstående look. Jeg elsker denne hvide satinkjole med dens sløjfedetalje i halsen, som er en detalje, jeg i et godt stykke tid nu har været ret så glad for (se også HER og HER). Jeg havde mine lakstøvler på samt et par glitterstrømper i, som virkelig satte prikken over i’et.

Vi spiste en 4-retters-menu denne aften, hvor både tigerrejer og østers var på menuen. SÅ lækkert. Jeg er så glad for, at jeg fik smagt hele 3 forskellige varianter af østers i løbet af rejsen. Det stod virkelig på listen over, hvad jeg bare skulle smage i New Orleans.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Game day // New Orleans