Cozy spot // Asheville

Danish colors // New Orleans

Dress: Vintage (similar) – T-shirt: (similar) – Bag: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni – Socks: Calvin Klein

Jeg elsker de små gader i French Quarter i New Orleans. Jeg elsker især de gader, hvor folk har pyntet altanerne op med planter, som virkelig bare giver et helt tropisk udtryk. Jeg elsker gademusikerne, der stod og spillede jazz under disse altaner. OG jeg elsker denne røde hørkjole, som jeg fik mulighed for at danse rundt i til jazzmusik.

Hvad synes du om looket?

// Helena

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy spot // Asheville