Two christmas party looks

Christmas holiday // Covent garden

Jacket: Selected People (similar) – Shirt: Vintage (similar) – Cardigan: Part Two (similar) – Pants: Selected People (similar)

London er nok den by, jeg har besøgt, som har haft allermest julepynt – det er ikke bare noget, man hører/læser om, det passer seriøst. Ligegyldigt hvor man gik, var der julepynt at se på. Specielt synes jeg, at Covent gardens julepynt var så smuk, hvor billederne ovenover er taget. Derudover også ved Oxford Street, som kan ses i DETTE look. Jeg kan derfor med sikkerhed sige, at jeg er i julehumør nu – mere end jeg husker, jeg var sidste år – OG det er da også bare på sin plads, nu da juleferien er her.

Hvad synes du om looket? Og er du også i julehumør?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two christmas party looks