Christmas eve

Blue stockings // Christmas party look

Velvet blouse: Selected People (similar) – Skirt: Vintage (similar) – Stockings: Oroblu (similar) – Shoes: Bianco

Ovenstående look havde jeg på i går, da hele min familie var samlet til den årlige Troelsen-julefrokost. Det var så hyggeligt at se alle igen og spise en masse julemad. NU er jeg snart ved at være godt fyldt op med det, hah.

Jeg var iført mine nye blå nylonstrømper, som jeg ELSKER. De giver sådan et cool udtryk til looket til forskel fra de klassiske sorte strømper, som jo ikke som sådan giver noget til looket. Jeg er vild med balancen i looket mellem det pæne (palietter og velour) og det uformelle med de blå strømper, som gør looket unikt.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Christmas eve