On my mind: Colorful stockings

Best of 2018 // Happy New Year

Ah, det er altid vildt at lave disse indlæg; hvert år sidder jeg med en spændt følelse bag tasterne, da jeg elsker at kigge tilbage i arkiverne og se tilbage på et helt år, der er gået. Jeg bliver altid overrasket over, hvor meget der egentlig er sket. Det er svært at udvælge de vigtigste begivenheder, jeg har dog forsøgt mig nedenfor. År 2018 var;

Året, hvor jeg udgav hele 105 looks (!), som slår rekord over flest looks på et år herinde. Disse 5 looks (HER, HER, HER, HER og HER) giver virkelig stadig mig inspiration og glæde.

Året, hvor jeg designede mit første item, som jeg brugte mange sommerdage på. Se mit design HER.

Året, hvor jeg rejste til Hong Kong, Dubai, USA og London. Det har uden tvivl været mit mest vilde år på den front. At besøge Asien og Emiraterne for allerførste gang var helt vildt! OG at opleve endnu mere af den amerikanske kultur, som jeg i den grad fik på vores rejse, hvor vi besøgte flere forskellige stater. Derudover også endelig at besøge London ved juletid, som var ret magisk.

Året, hvor jeg endnu en gang oplevede den københavnske modeuge (HER, HER og HER) samt var til spændende events (se bl.a. HER, HER og HER)

Året, hvor jeg blev student (!) Wuhu, hvor var det en vild tid. Nogle gange vil jeg bare SÅ gerne tilbage til den tid, hvor frihedsfølelsen svømmede rundt. Det var helt specielt. Læs mere HER.

Året, hvor jeg fyldte de runde 20 år, som du kan læse mere om HER og HER.

Året, hvor jeg startede på mit første fuldtidsarbejde, som husmodel for Selected Femme.

Til sidst er der blot at sige; GLÆDELIG 2019. Jeg sætter virkelig stor pris på, at du bruger din tid herinde – tusind tak! Hvad har været dine højdepunkter i år 2018? Det kunne være så hyggeligt at høre om <3

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Colorful stockings