Favorite knits

Wishlist #11 // Black Friday

Vest: Arket – Kunstpels: Monki – Nederdel: Ellos  – Mules: Gestuz (benyt “Black Week”) – Kande: Ellos (benyt “BF25”) – Champagne glas: Ferm Living (benyt “BF25”) – Chanel coffee table book (benyt “BF25”) –  Vase: Kähler (benyt “BF25”) – Ring: Maanesten – Øreringe: Maanesten  – Billeder: Helenatroelsen.tumblr.com

Jeg tænkte, at det var oplagt at lave dette indlæg, da julen nærmer sig (WUHUU. Lad os lige blive to sekunder ved den tanke!) – OG at Black Friday finder sted i dag (og hold da op, hvor vælter det med “Black Friday”-tilbud alle vegne). Det bliver derfor kombineret i dette indlæg, da man jo let og elegant kan gøre sig nogle ret så skønne køb med gode procenter på, som samtidig kan stå på ønskelisten til jul – win win ;)

Ovenstående items vil være helt perfekt på en ønskeliste, hvis du spørger mig. Jeg er især vild med vesten, Maanesten-smykkerne, de smukke mules fra Gestuz og den fine kande med kirsebær på.

// Helena

 

Vigtigt; nogle af ovenstående sites benytter ikke rabatkoder – men bliver automatisk fratrukket prisen ved betaling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite knits