Focus on sleeves // Blending in

Teddy jacket // D.C.

Jacket: Noisy May – Pants: Selected People – Knit: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni

SÅ er jeg tilbage ved tasteturet efter en helt vildt dejlig rejse til the states. Looket ovenover er fra Washington D.C., hvor vi startede hele vores rejse ud. Jeg har altid haft hovedstaden på listen over steder, jeg bare skal opleve; at se Kongressen, det hvide hus, Lincoln-monumentet, hvor “Forrest Gump”-scenen spiller i hovedet og alle de andre turistattraktioner, som står på listen i byen. Billederne er taget omkring Lincoln-monumentet, hvor der er den fineste marmortrappe, samt i George Town, hvor vi shoppede og spiste de lækreste cupcakes.

Jeg var iført ovenstående varme teddyjakke, som jeg er sikker på bliver et hit hos mig denne vinter, samt seje printede bukser til den blå cashmere strik. Alt i alt et virkeligt behageligt og varmt look. Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Focus on sleeves // Blending in