Check(ing) in // D.C.

Swirling around // D.C.

Blazer: Vintage (similar) – Dress: Selected People (similar) – Jeans: Urban Outfitters (similar) – Sneakers: Ganni

Dagen, hvor jeg var iført en meget pink maxikjole samt min nye yndlingsblazer, var en meget solrig og kulturel dag, hvor vi både så og fik rundvisning i Kongressen (virkelig spændende!), gik os en tur i smukke botaniske have (ELSKER botaniske haver), besøgte National air and space museum (dette museum er anbefalet så mange steder – og det er så forståeligt) og National gallery of art, som klart er på min liste over smukke og inspirerende kunstmuseer. Det er naturligvis kunsten på et kunstmuseum, man kommer for – men jeg synes virkelig, at det er interessant at se på helheden og netop rummet, som man går ind i. Det er her ens førstehåndsindtryk bliver dannet, og dernæst finder man sit fokus på kunsten. Især var jeg fan af den moderne kunstafdeling, hvor mine tanker kunne få lov at flyve, Vincent Van Gogh-udstillingen samt den glitrende gang mellem øst- og vestfløjen.

Jeg elsker D.C. for at have et så bredt kulturelt liv, hvor der virkelig er noget for alle; det er så fedt at opleve. Har du besøgt nogle af ovenstående steder? OG hvad synes du om looket, som er taget foran Kongressen?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Check(ing) in // D.C.