City vibe // D.C.

Favorite knits

Brown knit with stripes: HERE – Orange knit: HERE – Striped knit: HERE

Blue knit: HERE – Neon knit: HERE – Purple knit with stripes: HERE – Purple cardigan: HERE

Det er SÅ længe siden, jeg sidst har lavet et opsamlende indlæg med mine favoritlooks. Jeg har i dagens indlæg fokus på “strik”, og dermed bliver dette opsamlende indlæg kun med fokus på looks, hvor strik indgår. Jeg tænkte, at disse 7 looks kunne give god inspiration her til efteråret/vinteren. Jeg elsker farvede strik – og det må man sige, at ovenstående looks understreger.

Hvad synes i om ovenstående 7 looks?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City vibe // D.C.