Leo legs in Asheville

3 cool jackets

Rain coat: Vintage (similar) – Teddy: Noisy May (similar) – Puffer: Selected People (similar)

Jeg tænkte, at det netop nu er oplagt at vise mine favoritjakker frem herinde, da kulden rigtigt er kommet omkring os. Jeg elsker de forskellige stilarter, som ovenstående jakker har. Det gør det så meget mere interessant at style et look, da man kan få vidt forskellige udtryk med de forskellige jakker. Derudover er jeg også virkelig vild med min ternede blazer (HER) og min fløjlsblazer (HER) lige nu.

Hvad synes du om de 3 ovenstående jakker?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo legs in Asheville