Swirling around // D.C.

City vibe // D.C.

Skirt: Vila (similar) – Blazer: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni  – Silk shirt: Vintage (similar)

Hermed udkommer et look, jeg virkelig er fan af. Jeg elsker nederdelens farver samt kombinationen af både t-shirt og tørklæde i lilla. Det giver bare en så fin helhedsfornemmelse.

Det første billede er taget på vores hotel om morgenen, hvor jeg virkelig elskede stuens store loft-til-gulv-vinduer, hvor man kunne fornemme byen, der så småt begyndte at vågne op. Derudover var det bare så skønt at kunne se solopgangen fra sengen med en varm kop kaffe i hånden; det savner jeg lige nu. De to andre billeder er taget ved en pretzel-vogn i byen, jeg følte, at jeg var nødt til liiige at smage, haha ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swirling around // D.C.