Teddy jacket // D.C.

Check(ing) in // D.C.

Blazer: Vintage (similar) – Sweater: Hugo Boss (similar) – Shirt: Vintage (similar) – Jeans: Urban Outfitters (similar)

Hermed udkommer looket, jeg havde på, da jeg ankom til D.C. Et virkeligt behageligt outfit, som egnede sig perfekt til den lange flyvetur, da looket bestod af mange lag; skjorte, sweater og en oversized blazer. Det er virkelig vigtigt for mig, at man kan regulere sit outfit al efter temperaturen, når man er undervejs. Jeg tænkte, at det ville være meget relevant at dele et look, som netop er rejsevenligt, da det ofte er hér, man virkelig har brug for inspiration, således at man rejser komfortabelt – og pænt.

På polaroidbilledet ovenover prøver jeg ihærdigt at holde min begejstring inde over, at vi nu endelig var ankommet til D.C. Jeg synes, at det er så sjovt at tænke tilbage på alle de oplevelser, som vi har oplevet nu efter rejsen; tænk lige, hvad jeg på billedet har i vente. Har i også nogle gange de tanker, når i ser tilbage på et billede? Dét at kunne glæde sig over, hvad der egentlig allerede har fundet sted. Det synes jeg er virkelig hyggeligt <3

Hvad synes du om looket? Og har du været i D.C. før?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Teddy jacket // D.C.