Roadtrip // See through shirt

Beautiful world // Asheville

Dress: Selected People (similar) – Blue knit: Vintage (similar) – Jeans: Urban Outfitters (similar) – Sneakers: Ganni

Ihhh, Ashevilles udsigter og natur slog virkelig benene væk under mig. Hold nu op, hvor var det smukt. Vi tog på forskellige hikes i løbet af vores dage i Asheville, og dagen, hvor jeg var iført ovenstående look, tog vi hele 3 forskellige steder hen, hvor billederne er taget ved Chimney Rock og Looking Glass Falls.

Jeg ELSKER dette look, som bare har et så cool udtryk – og så synes jeg, at det var lidt sjovt, at jeg camouflerede mig i naturen på de forskellige hikes med denne smukke kjole, hah.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip // See through shirt