Pastel party

Yoga attire

Velourbukser: Hunkemöller – Cropped sweater: Hunkemöller

Looket ovenover er helt perfekt til yoga, som jeg er begyndt at dyrke i min hverdag – eller som et look før/efter en hård fysisk træning. Det fungerer super, da bukserne er løse og i blød velour samt har en see-through detalje i hver side, som både giver et cool sporty udtryk samtidig med, at det køler kroppen ned efter træningen. En super fed detalje, som jeg ikke har set lavet på denne måde i et par løse bukser før. Disse bukser er jeg sikker på, jeg kommer til at iføre mig en hel del, da de er så behagelige – og dette gælder naturligvis også for den cropped sweater, som virkelig også fungerer både til træning og hverdag. Bukserne og sweateren er designet i samarbejde med bloggeren, Xenia Overdose, og Hunkemöller.

Hvad synes du om looket? Og dyrker du også yoga?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Pastel party