Quilted jacket

Summer in October // Neon and flowers

Dress: Vintage (similar) – Neon knit: Selected Femme – Boots: Bianco (similar) – Earrings: Louise Kragh

Weekendens vejr var bare helt vildt skønt, solrigt og varmt – helt som var det sommer. Jeg var faktisk også begyndt at savne solen lidt; selvom det (naturligvis) også er lidt skræmmende, at vejret var over 20 grader… Jeg valgte at iføre mig et look, som kunne skinne om kap med solen med dets skarpe neonfarve og det fine blomsterprint, som matcher så fint med strikken.

Mine forældre og jeg tog forbi Fjordenhus i Vejle, som jeg har vist to gange før herinde (HER og HER). Jeg ELSKER denne smukke bygning, som “flyder” på fjorden. Den er helt unik og virkelig fascinerende.

Hvad synes du om ovenstående look?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Quilted jacket