Classic fall uniform

Sleeves for days // Århus

Pants: Zara (similar) – Cardigan: Selected (similar) – T-shirt: (similar) – Sneakers: Ganni

Sidste søndag var jeg i Århus – og i Djurs sommerland (som btw. var sååå sjovt) – med mine gym-veninder. Det var faktisk min fødselsdagsgave fra dem, selvom jeg dog havde fødselsdag i juni, men hvem tæller ;) Vi nød det skønne vejr, hvor ovenstående billeder er taget ved solopgang, da vi ankom til Århus inden vi tog videre mod Djurs sommerland. Jeg elsker årstiden nu, hvor man virkelig kan nyde af solopgangen uden at skulle stå vildt tidligt op. Vi tog tilbage til Århus om aftenen og fik et glas vin for at runde fødselsdags-roadtrip’en af, så skønt.

Hvad synes du om looket? Jeg elsker tonerne af lilla og denne cardigan med dens laaaange tunge ærmer, det giver en vildt cool effekt.

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Classic fall uniform