Saturday morning

Pastel party

Pants: Mango (similar) – T-shirt: (similar) – Cardigan: Vintage (similar) – Earrings: Louise Kragh

Denne kombination af pastelfarver viste jeg på min instagram for et stykke tid siden (HER), og jeg har bare haft glædet mig til at få hele looket ud herinde også. Looket havde jeg på, da vi havde en afskedsmiddag for min storesøster inden hun tog til North Carolina, USA, som nu allerede er over en måned siden. Jeg har med vilje gemt på dette look, da jeg tænkte, at det ville være oplagt at poste nu, da vores rejse til USA er planlagt (ah, WUHU!). Jeg er allerede begyndt at glæde mig til rejsen – og til at se min storesøster igen; præcis som tilbage i februar, hvor vi rejste til Hong Kong for at se hende og byen. Ihh, det bliver bare SÅ skønt.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Saturday morning