Corduroy blazer

Packing list: DC, North Carolina + New Orleans

Blomsterkjole: Selected – Pink skjorte med sløjfe: Ellos – Glitternederdel: Vila – Lyserød strik: Selected – Lilla skjorte: Ellos – Ternet bukser: Second Female – Orange kjole: Ellos – Blå bukser: Whyred – Grøn blazer: Selected –  Ternet frakke: InWear – Billeder: Pinterest/helenatroelsen.tumblr.com

Ovenstående items er til inspiration – og en følgetråd til, hvad jeg har i tanker at skulle have med af lignende items, når jeg på onsdag drager afsted mod the states (ahh, det er endelig nu(!)). Jeg glæder mig latterligt meget til rejsen, som breder sig over 3 stater, jeg endnu ikke har besøgt før; Washington DC, North Carolina og New Orleans. Det bliver en rejse med så smuk natur i kontrast til det aktive storbyliv, diversitet i måder at leve på og forskellighed i, hvad der står på menukortet – og en masse andet, jeg blot vil lade mig overraske over. Jeg glæder mig virkelig bare til at nyde nuet; at være der lige nu og her.

Jeg har allerede pakket ovenstående nederdel og den grønne blazer ned, som i har set i DETTE og DETTE indlæg. Hvad angår de andre items, er de virkelig et godt bud på netop de farver, snit og detaljer, jeg går ud fra til rejsen.

Har i besøgt Washington DC, North Carolina eller New Orleans?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Corduroy blazer