Yoga attire

Knitting project; DONE

Strik: Strikket af mig (og min mor ;)) – Jeans: H&M (lignende) – Taske: Beck Söndergaard (lignende)

Jeg har også lige krediteret min mor ovenover, da hun virkelig er sej til at strikke (se også DENNE smukke strik, som hun har strikket til mig). Jeg tænkte for et par uger siden, at jeg også måtte afprøve mine færdigheder – med hjælp fra sidelinjen – og jeg er bare SÅ glad for resultatet. Altså, virkelig glad. Det oversized fit, kvaliteten af det færøske garn og farverne, som bare spiller så smukt sammen. Vi købte garnet, da vi var på smukke Færøerne, som dermed er skønne minder at mindes om, når jeg er iført strikken.

Hvad synes du om strikken?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yoga attire