Knitting project; DONE

Glitter season // Mix of prints

Skirt: Vila – Knit: Vila

Ej, altså wow, hvor er jeg vild med ovenstående to items, som virkelig er smukke og behagelige – både sammen, men ligeledes også stylet hver for sig.

Jeg elsker den tid vi går i møde, hvor glitter kommer i fokus, som virkelig er smukt i de mørke tider; ovenover er jeg både iført en nederdel og strømper med glitter. SÅ smukt. Derudover er en stor strik et kæmpe must for mig – nok for alle – det kan jeg vel godt roligt udtale mig om ;) Strik er også blevet den kategori, jeg har haft meget fokus på lige nu – se blandt andet DENNE strik, som min mor og jeg har strikket. Dén er jeg virkelig også glad for.

Hvad synes du om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Knitting project; DONE