Sleeves for days // Århus

Focus on sleeves // Blending in

Skirt: Ganni (similar) – Knit: Selected (similar)

Kan vi lige snakke om, hvor vildt et sammentræf det er, at muren og min strik har præcis den samme tone af lyseblå. Altså, jeg falder jo helt ind i farven, haha. Jeg er bare så glad for denne strik – glad for dens smukke detaljer på ærmerne. Jeg elsker idéen og udførelsen af idéen med den ekstra volume. Looket er fra i sidste weekend, hvor vejret var til bare ben og ingen jakke. Det er dog ændret nu; nu har vi virkelig fået efteråret at mærke. Og det er også smukt.

Jeg er netop nu i USA – og du kan følge med på min rejse lige her; @helenatroelsendk. Jeg kommer nemlig ikke til at skrive opdateringer herinde undervejs ;)

Hvad synes du om looket? OG om ærmerne?

// Helena

2 Kommentarer

  • Fedt look.. Jeg er vild med det og glæder mig til at læse mere om din rejse i USA.. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sleeves for days // Århus