Summer in October // Neon and flowers

Corduroy blazer

Corduroy blazer: YAS – Pants: Zara (similar)

Ihh, hvor er jeg glad for, at fløjl er så meget oppe i modebilledet lige nu. Jeg synes, at det er et SÅ fint materiale, som giver et cool udtryk i et look. Forrige sommer var jeg nærmest iført DENNE fløjlsnederdel hele tiden – det er jo så rart at have på. Samme følelse har jeg med ovenstående fløjlsjakke, som jeg er sikker på bliver en klassiker her i den kommende periode.

Hvad synes du om fløjl? Og om blazeren ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer in October // Neon and flowers