Green blazer // Color blocking

Saturday morning

Kåbe: Hunkemöller – Klipklapper: Hunkemöller

Altså, seriøst. Dét her sæt er nok det, jeg kommer til at være allermest iført herhjemme fra nu af.  Det er så vanvittigt behageligt at have på, da kåben er lavet af fleece og klipklapperne er overtrukket med “pels”. Det er bare den rareste følelse at hoppe i, nu når vejret udenfor er koldt og blæsende. Jeg var virkelig oppe at køre over denne pakke fra Hunkemöller, da dette sæt virkelig er cute – og er ligeså behageligt, som det er cute. Derudover bliver jeg nødt til at pointere, at “pels” på klipklappere er helt genialt.

Jeg sidder i skrivende stund iklædt begge items og drikker morgenkaffe. Jeg elsker weekendmorgener, hvor man kan tage sig god tid, og hvor der ikke er et tidspres og en alarm, der vækker mig op.

Hvad synes du om ovenstående items?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Green blazer // Color blocking