Curtain bangs for fall

Pink room // Pussy bow

Skirt: Vintage (similar) – Cardigan: Part Two (similar) – T-shirt: (similar) – Bag: Beck Söndergaard – Scarf: Flora D – Sneakers: Ganni

Looket ovenover var jeg iført i sidste weekend, hvor min far og jeg tog forbi Vejle Kunstmuseum – og se lige den fine lyserøde væg.

Jeg elsker denne nederdel, som virkelig har en flot farvekombination. Jeg tilsatte mit smukke silketørklæde, som jeg modtog til Press Delegation i Århus (læs HER). Jeg havde bundet silketørklædet lidt anderledes end “normalt”, som jeg synes giver et så fint feminint udtryk med sin sløjfe. Jeg har spottet en hel del sløjfer på de kommende kollektioner fra forskellige brands – og især på skjorter ved kraven (derfor navnet “pussy bow”). Jeg udgav for et stykke tid siden DETTE look, som netop også har denne fine detalje.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Curtain bangs for fall