Pearls

Perfect knit for fall

Knit: Ihler aarhus apparel – Skirt: Vintage (similar) – Socks: Beck Söndergaard

Ihler aarhus apparel var et af de danske brands, som udstillede til showcase i slutningen af august i Århus, som i kan læse meget mere om HER. Jeg fik slet ikke sat fokus på dette århusianske brand, som ellers havde været i mine planer – og netop derfor er jeg SÅ glad for at kunne gøre det i dette indlæg, hvor jeg er iført deres smukke nye strik. Seriøst, jeg elsker dens farver og smukke ballonærmer, som giver en så fin silhuet. Derudover er den sååå blød at være iført. Varme og pæne strik er én af de største glæder ved efteråret.

Hvad synes du om looket? Og om strikken?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pearls