Neon and orange // News

On my mind: Tone on tone

Cardigan: Minimum – Pants: Vila – Jacket: Minimum – Chunky earrings: Nelly – Pictures: Helenatroelsen.tumblr.com

Der er to stylingskombinationer, jeg virkelig elsker lige nu. Den første stylingskombination kommer ikke som et chok: Mønster og farver sammensat. Det er og bliver en klassiker i min garderobe. Den anden stylingskombination er tone i tone, som jeg har givet et eksempel på ovenover. Jeg udgav et look forleden, HER, som virkelig også er behageligt at se på, hvor tonerne også bare spiller sammen.

Derudover er jeg stadig vild med cardiganen, som endnu en gang får taletid herinde ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Neon and orange // News