Wool pants

On my mind: One color

Knit: Saint Tropez – Pants: Minimum – Blazer: Minimum – Earrings: Whyred – Pictures: Tumblr

Der findes mange måder at style et look med farver og mønstre på. I dette indlæg har jeg sat fokus på at bruge én farve, som dermed får alt spottet i looket. Jeg viste forleden et look, som netop har ét farvefokus (HER). Jeg har tilsat en ternet blazer og et par smukke brune brede bukser ovenover, som giver en perfetk helhedsfølelse. Looket er casual og perfekt til hverdagsbegivenheder; det er blot om at vælge én farve, der kan tage spottet i dit look – og så er du klar til at smutte ud af døren. Du kan finde mange andre smukke farvede striktrøjer fra Saint Tropez i linket.

Du kan, naturligvis, også gå til de farvede striktrøjer med et miks af flere farver og mønstre, som jeg har vist før herinde (bl.a. HER og HER).

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Wool pants