Golf club

Neon and orange // News

Knit: H&M (similar) – Jeans: H&M (similar) – Sneakers: Ganni

Fuld fart på pangfarver. Neongule sokker, en chunky orange strik og en matchende tankstation; det hele spiller da ;) Jeg var ikke i tvivl om, hvor disse billeder skulle tages, da vi nær havde kørt forbi denne tankstation. Altså, når chancen er der for at matche så meget, skal man tage den, right?

Jeg har ikke været særlig aktiv herinde i denne uge, og det har sig en rigtig god grund. Jeg er nemlig begyndt på mit nye arbejde – trommehvirvel –  som husmodel for Selected Femme i Brande, hvor jeg startede i tirsdags. Det har været nogle meget spændende dage med mange indtryk – og netop derfor glæder jeg mig enormt meget til at falde helt på plads, således at jeg også kan være meget aktiv herinde også <3

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golf club