Perfect knit for fall

Golf club

Jeans: Urban Outfitters (similar) – Dress: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni

I onsdags havde jeg den dejligste dag med mine bedsteforældre. Dagen startede ude med at min farmor og jeg hentede mit smukke sølvarmbånd, som jeg fik i studentergave, fra guldsmeden, da det skulle tilpasses, hvorefter vi tog på genbrugsshoppetur, hvor ovenstående kjole bl.a. kom med mig hjem. Dernæst kørte mine bedsteforældre og jeg til Vejle Golf Club for at spise, som seriøst var lækkert – og solen var på hele dagen. Det var den sidste sommerdag i det bedste selskab.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect knit for fall