Blue and beige

Curtain bangs for fall

Jeg har længe gået med tanken om at få klippet sidepandehår (det såkaldte “curtain bangs”), da jeg synes, at det giver en vildt cool effekt til ens ansigt. Jeg har i forvejen haft en masse flyvsk babyhår tæt ved ansigtet, så jeg tænkte, at det var oplagt at kombinere mit babyhår og sidepandehåret – hvis det giver mening? Nu føler jeg mere, at babyhåret har sig en funktion, haha. Pandehåret kan også ses i dette look.

Hvad synes i om det? (psst. looket, jeg er iført ovenover, kommer snart ud ;))

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue and beige