On my mind: Boots

Vintage dream bag

Bag: Vintage (similar) – Set: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni

Min søster og jeg havde os en utrolig hyggelig og effektiv dag i torsdags, hvor vi tog en morgentræning, TRX, (som seriøst var hårdt – men super godt!), hvorefter vi spiste dejlig brunch med vores bedsteforældre og senere tog på genbrugsshoppingtur, hvor jeg blandt andet fik købt ovenstående taske. Min begejstring for den er stor, som kan ses på billede 3, hvor jeg tilsyneladende er i gang med en smuk se-lige-den-her-taske-dans, hah.

Hvad synes du om tasken?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Boots