Pink // CPHFW SS19

Trends // SS19

(Billeder, jeg har taget, fra de to modemesser, Ciff og Revolver, jeg besøgte under modeugen)

Jeg tænkte, at dette om noget må være en af de vigtigste indlæg at udgive, da jeg netop vil tale om hvilke tendenser, farver, snit og stylingskombinationer, jeg fandt mest interessante og gennemgående for forår/sommer 2019. Her er de 6 tendenser, jeg tror på:

FARVER; pangfarver samt pastelfarver er klart den mest gennemgående tendens ved samtlige mærker – og gerne også kombineret. Farver har også været utrolig meget denne sæson, og det bliver (glædeligvis!) ved. Skal jeg dog gøre det helt konkret, er det tydeligt, at farverne lyserød og gul går igen.

PRINT; herunder både blomsterprint, dyreprint, tern, prikker og striber. Print er kommet for at blive på både toppe, nederdele, kjoler og jakker, som også er set denne sæson. Résumé og Gestuz er især værd at nævne i denne kategori.

SAFARI/OUTDOOR; hvad denne tendens skal hedde, er nok op til den individuelle. Looket skal se praktisk ud – tænk store lommer på jakker og et maskulint snit. Derudover er farvepaletten også naturlig, som hvis man skulle på tur i skoven eller på safari – se især Ganni’s smukke kollektion (!).

OVERSIZED/LØST FIT; looket skal være komfortabelt og ikke formelt – her i forhold til suitet, som skal sidde løst på kroppen.

ÆRMER; jeg så en masse smukke skjorter og kjoler, hvor ærmet var i fokus. Både pufærmer, flæser og andre fine iøjnefaldende detaljer på ærmet heriblandt store knapper.

PYNT; statement-øreringe, hårklemmer og pandebånd er også en tendens, der breder sig til næste sæson, som især er set hos Hvisk, Maanesten (der netop har lanceret deres første accessories-kollektion) og Pico.

Som en lille ekstra tendens her til sidst, så bliver jeg nødt til at nævne det transparente, som blandt andet ses hos Saks Potts og hos Résumé, som jeg selv er virkelig fan af! Se bæltet og tasken ovenover fra Résumé.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink // CPHFW SS19