Dots on dots // CPHFW SS19

Safari // CPHFW SS19

Vest: Vintage (lignende) – Kjole: Vintage (lignende) – Ringe: Hvisk + Maanesten – Taske: Vintage (lignende)

Dag to til modeugen bestod af både Ciff og Revolver, begge to modemesser, som altid er så inspirerende at opleve. Jeg elsker at se de nye tendenser, farver, snit og mønstre fra store kendte brands til mindre upcoming brands.

Derudover var jeg til to shows, Hærværk og Future of fashion. Jeg er vild med at se disse shows, som er meget alternative og nytænkende – især Future of fashion, hvor nye designere fra både KADK og Designskolen Kolding viste smukke kreative looks frem, som virkelig emmer af personlighed. Efter Future of fashion showet blev der uddelt priser til de udvalgte designere, hvor Kronprinsesse Mary var mødt op for at uddele én af priserne. Det var virkelig fint!

Hvad synes du om mit look ovenover?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Dots on dots // CPHFW SS19