Safari // CPHFW SS19

Pink // CPHFW SS19

Pink nederdel: Vintage (lignende) – Top: Syet af mig – Smykker: Maanesten – Taske: Beck Söndergaard

Glossier er endelig kommet til Danmark (!) Jeg er SÅ fan af hele brandets univers – hvor jeg glædeligt endelig fik afprøvet nogle af deres produkter i torsdags, hvor deres pop-up butik åbnede. Jeg har (sammen med utrolig mange andre på de sociale medier) fulgt med omkring hypen om mærket – og jeg blev ikke skuffet, da jeg testede nogle af produkterne på. Hele universet er også til at finde i deres pop-up butik, som er så vanvittig gennemført; der er fyldt op med blomster og lyserød/lilla tapet i hele butikken. OG så er de søde piger bag brandet fløjet ind fra New York i disse dage – SÅ sejt! Pop-up butikken har sin sidste åbningsdag i dag (fra kl. 12 til 19), så hvis du er i København, så kan jeg kun anbefale, at du smutter afsted ;)

Ovenstående look er fra d. 3 og sidste dag til modeugen, hvor jeg var iført min egen top, som jeg simpelthen synes er så cute. Looket passede perfekt til dette event med dets lyserøde og feminine udtryk.

Hvad synes du om looket?

// Helena

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Safari // CPHFW SS19