Stripes and checks

Pink blazer // HSF Press Delegation

Blazer: Vintage (similar) – Pants: Zara (similar) – Shoes: Zara (similar) – Bag: Beck Söndergaard

Det har været nogle SÅ spændende dage i Århus – og jeg sidder virkelig tilbage med en wow-følelse over, hvor seje danske brands er. I torsdags og fredags var jeg, som skrevet kort om HER, inviteret til Århus af Headstart Fashion, som arbejder med at få Århus og Jylland i fokus, når det kommer til mode (således, at der ikke kun er tale om København). Derfor var jeg sammen med andre danske og udenlandske influencers/magasiner til events i løbet af disse to dage;

Vi startede hos Hummel, som netop havde fokus på deres nyeste brand, “Hummel Hive“, hvor de især gjorde opmærksom på at gøre Hummel til et modebrand fremfor kun sport. De præsenterede en cool kollektion designet af Willy Chavarria, som også selv talte omkring tankerne bag kollektionen. Her fik vi virkelig lækker frokost og kaffe inden vi kørte videre til “Rains”.

Da man trådte ind hos “Rains” blev man virkelig i et rart mood, altså hold nu op for en kreativ og behagelig atmosfære. Vi blev forkælet med customized produkter (både taske og regnjakke – se ovenover) samt andre fine produkter, som lå i tasken. Det var virkelig inspirerende at høre om deres tanker bag de forskellige designs og deres tanker om fremtiden for brandet, som især handler om udlandet.

Senere på dagen var vi til showcase på Århus Rådhus, hvor mindre danske brands udstillede deres kollektioner. Jeg blev især ret forelsket i “Flora D“, som er et brand, der benytter de smukke tegninger fra Flora Danica. Altså, mit plante elskende-hjerte var ret så glad ;) De havde været inde og tjekke vores instagram-profiler ud for at udvælge lige dét silketørklæde, de tænkte, vi ville kunne lide – SÅ fornemt !

Slutteligt havde Louise Kragh inviteret til middag i hendes fine lokale i Århus, som seriøst var SÅ lækkert (se ovenover). Dette smykkebrand skiller sig virkelig ud fra de resterende, jeg har kendskab til, da smykkerne er lavet i det lokale, hvor vi sad til middag. Her bliver alt håndlavet og produceret – og vi fik også selv et smykke med os hjem. Jeg var (og stadig er) virkelig imponeret. Vi tog efter middagen op på Salling Rooftop, hvor der blev serveret lækre drinks. Aftenen sluttede med at vi tog videre på bar og dansede – og senere tilbage til det smukke hotel, Hotel Royal. Det var virkelig en inspirerende dag – og endnu engang, hvor er danske brands cool !

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Stripes and checks